19 juni 2024

Regionieuws TV- Recordpoging: Langste scootmobieltocht voor het Gehandicaptenbeleid in Westland

Het Platform Gehandicapten Westland heeft op 4 september een tocht gehouden met zoveel mogelijk scootmobielrijders. De tocht stond in het teken in aanloop van het 20-jarig bestaan en 30 jaar gehandicaptenbeleid. De tocht begon bij zwembad Vreeloo in De Lier waar 50 scootmobielen van start gingen. Het platform wil meer bekendheid kweken voor hun werk. Tevens willen ze aandacht voor de positie van gehandicapten in Westland. Ze hebben aangekondigd volgend jaar een officiële poging te doen om met de langste stoet scootmobielen in het Guinness Book of World Records te komen. De tocht van maandag was ook een eerste start met het inzamelen van geld voor de recordpoging, het eindpunt was voor het Gemeentehuis Westland.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com