16 juni 2024

Cameratoezicht in Prins Clausstraat Wateringen na explosie

In de Prins Clausstraat in Wateringen wordt cameratoezicht ingesteld nadat in de nacht van donderdag op vrijdag een explosie plaatsvond waarbij een woningbrand ontstond. Ook verscherpt de politie de controle in de wijk. De maatregelen volgen na een spoedoverleg tussen burgemeester Arends van Westland, de politie en het Openbaar Ministerie. De maatregelen moeten bijdragen aan het behoud van een veilige buurt, aldus de burgemeester. Dit schrijft hij in een bewonersbrief die in de buurt wordt verspreid. Het onderzoek is nog in volle gang. Inwoners worden opgeroepen de politie te bellen als zij iets verdachts hebben gezien bij de explosie of camerabeelden bij hun woning of auto hebben waarop iets te zien is.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com