16 juni 2024

Demonstratie in Den Haag tegen oorlog in midden-oosten loopt uit de hand

De demonstratie in Den Haag tegen de oorlog in het midden-oosten en het bombardement op een ziekenhuis in Gaza is grimmig geëindigd. De organisatoren probeerden de demonstratie in goede banen te leiden maar konden niet voorkomen dat de politie op een gegeven moment met zwaar vuurwerk werd bekogeld. Er is één persoon door de politie aangehouden. De demonstratie begon woensdagmiddag voor het Internationaal Strafhof aan de Waalsdorperweg. Na deze bijeenkomst werden de demonstranten door de politie begeleid naar station Den Haag Centraal. Woensdagavond ging het alsnog mis en werd met vuurwerk naar de politie gegooid. De politie dreef een aantal demonstranten het stationsgebouw in met de inzet van honden en paarden. Daarna werd het rustig. 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com