27 februari 2024

SolarNRG zonnestroombedrijf van het jaar 2023

SolarNRG is verkozen tot zonnestroombedrijf van het jaar 2023. Ze wonnen de award omdat zij al ruim twintig jaar alle disciplines van de zonne-energiesector bedienen. Het Duurzaamheidsgala is vorig jaar in het leven geroepen door vooraanstaande bedrijven en fabrikanten uit de sector. Op het gala worden Nederlandse bedrijven in het zonnetje gezet die zijn opgevallen afgelopen jaar. In totaal zijn er zes categorieën en de winnaars worden gekozen door een onafhankelijke vakjury die bestaat uit personen die zelf een grote bijdrage hebben geleverd aan de verduurzaming van Nederland.  De jury stond onder leiding van Bram Peperzak, oprichter van KiesZon en al twintig jaar actief met energietransitie. Volgens Tim van der Krogt, manager bij SolarNRG, is de prijs  een erkenning voor ons harde werk en toewijding de afgelopen jaren. De laatste tijd worden zonnepanelen minder populair omdat de opbrengst van de teruggave van stroom gedaald is.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com