13 april 2024

Zoetermeer – Wethouder Paalvast en stadsdichter Roos openen expositie

Wethouder Robin Paalvast en stadsdichter Robbert Roos hebben zondag 19 januari in CKC & partners de expositie ‘Zoetermeer’ geopend.

Wethouder Robin Paalvast droeg in zijn speech een warm hart toe aan Zoetermeer en de makers van de kunstwerken, waarna stadsdichter Robbert Roos met zijn gedicht de expositie voor geopend verklaarde. Voor kinderen is er een kunstjacht, waarmee ze een prijs kunnen winnen.

Met meer dan 50 schilderijen en tekeningen van en over Zoetermeer en een selectie 3D kunstwerken van keramiek, glas en edelsmeden laat de expositie Zoetermeer zien hoe bijzonder de stad is. De kunstwerken zijn gemaakt door cursisten van CKC & partners. Tussen de 3D werken op de begane grond en eerste etage bevinden zich zelfgemaakte ringen, hangers, keramiekwerken en kinderkunst. Maar ook glaswerken, zoals ‘The Bridge en ‘Zoetermeer Zoemt’.

Het is voor het eerst dat er een expositie binnen CKC & partners van deze omvang aan het thema Zoetermeer wordt gewijd. De expositie is nog tot en met 28 maart te zien en is toegankelijk voor mindervaliden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com