13 april 2024

Westland – Woningbouw Sportlaan De Lier weer een stap dichterbij

De gemeente Westland en woningcorporatie Arcade hebben een nieuwe stap gezet richting realisatie van woningen op de locatie Sportlaan in De Lier. De partijen ondertekenden donderdag 6 februari een overeenkomst voor de realisatie van 20 grondgebonden huurwoningen in de vrije sector en 42 appartementen in de sociale huur. De exploitatie moet nog verder worden ingevuld.

De schop gaat nog niet direct de grond in. Eerst moet het bestemmingsplan nog worden gewijzigd. Wethouder Van der Stee van volkshuisvesting is desalniettemin blij dat ontwikkeling van de Sportlaan weer een stap dichterbij is. Het is weer een mooie stap om voldoende sociale huurwoningen in Westland te realiseren na jaren van praten, aldus Van der Stee.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com