22 juli 2024

483 ziekenhuis opnamen en studenten TU Delft gaan mondkapjes met 3D printer maken?

Update ten tijde van het corona virus met cijfers per gemeente, nieuws en initiatieven. het Digital Art Lab stelde vandaag haar makerspace open voor een live sessie mondkapjes maken met de 3D printer vanuit huis. Ruim 200 masterstudenten van TU Delft Industrieel Ontwerpen mochten live meekijken.

De TU Delft streeft ernaar een brug te slaan tussen technologische ontwikkelingen en de behoeften van mensen, organisaties en de samenleving. Op woensdag 29 april vierde de opleiding met haar masterstudenten het idee om thuis te ontwerpen en te bouwen. Makers thuis werden opgeroepen om hieraan mee te doen. Piem Wirtz, manager van het Digital Art Lab, steunt dit initiatief en verteld hierover..

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com