16 juli 2024

Den Haag – Aanhoudingen na meldingen van geluidsoverlast in parkeergarage

Den Haag – De politie heeft zaterdag 10 oktober, even na 02.00 uur, twee mannen aangehouden na meldingen van geluidsoverlast door een groep skaters in een parkeergarage. Bij de meldingen werd aangegeven dat er kabaal werd gehoord en dat er mogelijk vernielingen werden gepleegd.

Agenten troffen op de eerste etage van de Torengarage aan de Geest een groep van ongeveer twintig jongeren aan met skateboards. De agenten spraken de personen aan om hun identiteit vast te leggen. Een persoon liep bij het trappenhuis en werd gemaand te stoppen, maar hier gaf hij geen gehoor aan.

De man uitte zich verbaal agressief en weigerde herhaaldelijk te luisteren naar de aanwijzingen van de agenten. De man, een 18-jarige uit Lelystad, werd hierop aangehouden, maar hij verzette zich hevig. Een 21-jarige Hagenaar wilde zich kennelijk met de aanhouding bemoeien en ging het gevecht aan met de agenten. Ook hij was meerdere keren gewaarschuwd. Bij zijn aanhouding werd de wapenstok gebruikt om hem onder controle te krijgen. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.

10-10-2020

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com