13 juni 2024

Voorschoten – Tegoedbon voor energiebesparing

De gemeente Voorschoten start met een verduurzamingsactie waarmee huishoudens hun huis kunnen verduurzamen, energiekosten en Co2 uitstoot kunnen verlagen en hun wooncomfort kunnen verhogen.

Met deze actie worden woningeigenaren uit Voorschoten gestimuleerd om bij te dragen aan een energie neutraal Voorschoten. “Mis deze kans niet om je steentje bij te dragen aan de duurzaamheidsambitie van Voorschoten” aldus wethouder Erika Spil (duurzaamheid, milieu en energie). “Door deze teGoedbon ter waarde van € 70,- te gebruiken, zet ook jij een eerste stap op weg naar een beter milieu. Het lijkt misschien een kleine stap, maar als alle 60.000 teGoedbonnen die in Nederland worden verspreid worden ingewisseld, maken we met elkaar een enorme impact”.

Tussen 28 september en 18 oktober ontvangen 7075 woningeigenaren uit Voorschoten een brief en teGoedbon van € 70,-. Met deze bon (voucher) kunnen bijvoorbeeld energiezuinige ledlampen, een waterbesparende douchekop of warmte-isolerend radiatorfolie worden gekocht. Ook een energieadvies op maat is mogelijk. Alle mogelijkheden staan in een folder die bij de brief zit. Voorwaarde voor teruggave van het geld is dat alles is aangeschaft bij één aanbieder, bouwmarkt of webwinkel. De voucher bevat een unieke code, waarmee het bestede bedrag tot € 70,- kan worden teruggevraagd. Deze regeling met het Duurzaam Bouwloket loopt tot het einde van het jaar.

Voor de 7075 Voorschotense woningeigenaren zijn er 2.598 teGoedbonnen beschikbaar. Dat zijn er best veel, maar er geldt wel ‘op is op’. Dus die het eerst komt die het eerst maalt. Op de website www.duurzaambouwloket.nl staat alle informatie over deze actie.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com