21 april 2024

Den Haag – Drugs aangetroffen in Haagse kroeg

In een horecagelegenheid aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag deden agenten een instap op zondagavond 11 oktober rond 19:00 uur.

Bij de inval zijn twee mannen aangehouden voor drugsbezit en/of drugshandel. Bij de overige bezoekers die aanwezig waren, is een gebruikershoeveelheid drugs aangetroffen. De eigenaar heeft zelf besloten om de zaak veertien dagen te sluiten.

De horecagelegenheid is gelegen binnen het zogenaamde toezichtscameragebied, waarbij de beelden worden uitgekeken door medewerkers van het Team Technische Toezicht. Uit de camerabeelden bleek dat er gehandeld werd in verdovende middelen, daarop is besloten de zaak binnen te treden en te onderzoeken.

Tijdens deze actie waren ongeveer 20 bezoekers aanwezig die zijn gefouilleerd en waarbij drugs is aangetroffen. Hierbij zijn een 44 jarige man en een 57 jarige man, beiden uit Den Haag, aangehouden. De eigenaar van de zaak heeft zelf besloten om voor veertien dagen gesloten te blijven. De gemeente beslist welke bestuurlijke maatregelen zij gaan nemen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com