16 juni 2024

Den Haag – Jongen gewond door vuurwerk

Een 13-jarige jongen is op dinsdag 20 oktober op de Delftselaan in Den Haag ernstig mishandeld.

De jongen werd bekogeld met vuurwerk en raakte gewond aan zijn gezicht. Rond 20:00 uur dronk de jongen water uit de publieke waterkraan op de Delftselaan, toen hij zijn vrienden hoorde roepen dat hij weg moest rennen. Op dat moment hoorde hij een knal en werd het zwart voor zijn ogen. Vermoedelijk is hij geraakt door vuurwerk. De jongen raakte gewond aan zijn gezicht en moest daarvoor worden behandeld in een brandwondencentrum.

Volgens het slachtoffer was er op het moment van het incident niemand op straat behalve drie jonge mannen van rond de 17 jaar oud. Zij droegen alle drie zwarte kleding. Vermoedelijk zijn zij degenen die het vuurwerk richting de jongen gooiden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com