13 april 2024

Den Haag – Overleden vrouw in woning gevonden

De politie onderzoekt met een TGO-team (Team Grootschalige Opsporing) de vermissing van een 35-jarige vrouw. In haar woning aan de Wognumstraat in Den Haag werd zaterdag 24 oktober een overleden persoon gevonden. Onderzoek moet uitwijzen of dit gaat om de vermiste vrouw.

Zondag 25 oktober is er een 26-jarige man uit Zoetermeer aangehouden, zijn rol wordt onderzocht. Hij zit op dit moment nog vast.

Nadat de 35-jarige vrouw werd opgegeven als vermist, heeft de politie een TGO-team ingezet om haar vermissing te onderzoeken. Tijdens dit onderzoek trof Forensische Opsporing een lichaam aan in haar woning. De recherche en het NFI doen onderzoek om de overleden vrouw te identificeren en de oorzaak van haar overlijden te achterhalen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com