13 april 2024

Zoetermeer – Illegaal feest beëindigd

Op de Bredewater in Zoetermeer ontdekten agenten – na een melding – in de nacht van zaterdag 24 oktober op zondag 25 oktober rond 00.30 uur een illegaal feest in een bedrijfspand.

Agenten troffen een paar honderd feestgangers in het pand aan. Het feest is direct door agenten beëindigd, aangezien het verboden is om een evenement te organiseren, te laten organiseren, te laten plaatsvinden of daaraan deel te nemen.

Hieronder vallen onder meer feesten en straatfeesten. Wij stoppen feesten en beboeten organisatoren en deelnemers waar mogelijk. Vanwege het grote aantal bezoekers moest in dit geval de keuze gemaakt worden om alleen de organisatoren te registreren.

Mogelijk dat de gemeente Zoetermeer bestuurlijke maatregelen tegen de organisatoren neemt. Daar vindt op dit moment overleg over plaats.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com