18 mei 2024

Westland – Alternatieve route bus 31 in Monster is definitief geworden

De routewijziging van bus 31 in Monster is definitief. Dit meldt de gemeente Westland op haar website.

Eind augustus werd een tijdelijke routewijziging doorgevoerd. De bus rijdt nu via de Emmastraat en de Molenweg, buiten de kern van Monster. Dit werd gedaan vanwege overlast bij bewoners en fietsers op de oorspronkelijke route door het dorp. Na evaluatie blijkt dat de klachten sterk zijn afgenomen.

Ook blijkt dat de langere loopafstanden die reizigers moeten afleggen naar de bushaltes, geen gevolgen heeft voor het aantal reizigers. De partij Westland Verstandig gaat vragen stellen over het definitief maken van de route. Volgens hen zou er in januari eerst nog een evaluatie plaatsvinden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com