22 juli 2024

Leidschendam-Voorburg – Stevige aanpak verkeers- en parkeeroverlast The Mall

Het kruispunt op de Heuvelweg in Leidschendam wordt aangepakt om de verkeersdrukte en parkeeroverlast door bezoekers van The Mall tegen te gaan.

Ook worden er verkeerscamera’s geplaatst op de Heuvelweg, Noordsingel en Banninglaan ter hoogte van de kruispunten, bij de ingang van de parkeerterreinen. De parkeerroute wordt aangevuld en de openbaar vervoer-halte aan de Heuvelweg wordt verlengd. Daar komt ook een veilige oversteek.

De afgelopen maanden is er al een grote verbeterslag gemaakt als het gaat om de doorstroming van het verkeer rond de Mall. Om de situatie blijvend te verbeteren zijn deze nieuwe maatregelen nodig. De gemeente heeft contact met omwonenden over de parkeer- en verkeerssituatie bij het winkelcentrum. De gemeenteraad moet nog over de maatregelen beslissen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com