20 mei 2024

‘s-Gravenzande – Morfinepleisters gestolen uit verzorgingstehuis

Dinsdagavond 27 oktober 2020 omstreeks 18.00 uur heeft er een inbraak plaatsgevonden in zorgcentrum Sonnevanck in s-Gravenzande.

Hierbij zijn er twee kluizen weggenomen waarin onder andere morfinepleisters zaten. Inmiddels zijn de kluizen teruggevonden, deze bleken inmiddels leeg te zijn.

De inbraak vond plaats tijdens etenstijd waarbij bewoners en personeel niet in het kantoor aanwezig zijn waar de kluizen zich bevonden. We weten niet of de verdachten de pleisters hebben gehouden voor eigen gebruik. Het zonder kennis opplakken van morfinepleisters kan levensbedreigend zijn, aldus de arts van de zorginstelling.

Tref je deze pleisters aan bel dan de politie. Heb je iets gezien van de inbraak of heb je iemand met een grote hoeveelheid morfine pleisters gezien die hij of zij normaal gesproken niet heeft, ook dan hebben we graag dat je je de politie belt. Plak deze pleisters niet voor de grap op je eigen of andermans lichaam!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com