22 juni 2024

Leidschendam-Voorburg – paraplu als verrassing

Op vrijdag 30 oktober hebben wethouder Astrid van Eekelen en voorzitter van ondernemersfonds Huygenskwartier Edwin Marijs een passende aftrap gegeven voor de campagne ‘Laat je Verrassen in Leidschendam-Voorburg’.

Met deze boodschap bieden winkeliers in Huygenskwartier Voorburg een mooie paraplu aan als service aan hun klanten, die vanwege de coronamaatregelen soms even buiten moeten wachten. Dit is de eerste keer dat de gemeente naar buiten treedt met de nieuwe gemeentelijke promotiecampagne ‘laat je verrassen’.

De campagne is opgezet om alle bijzondere plekken die onze gemeente te bieden heeft, goed onder de aandacht te krijgen bij een breder regionaal publiek. Daarnaast zet de gemeente deze campagne in om lokale ondernemers en de culturele sector te ondersteunen. Lokale ondernemers en partners uit de horeca, detailhandel, cultuur, erfgoed en recreatie krijgen daarbij de mogelijkheid om zichzelf in de kijker te zetten.

De gemeente ondersteunt daarbij ook lokale initiatieven die hierop aansluiten, deze ludieke paraplu-actie vanuit het ondernemersfonds Huygenskwartier is daar een mooi voorbeeld van. De komende maanden zal de campagne op steeds meer plekken te zien zijn en een eigen website krijgen. Wethouder Astrid van Eekelen van economie: “We gaan de regio verrassen met al dat moois dat onze gemeente te bieden heeft. Dit doen we in verband met corona stap voor stap.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com