16 juni 2024

Zuid-Holland – Provinciale Staten vergaderen toch digitaal op 11 november

Provinciale Staten waren van plan de begroting deels fysiek te behandelen. Helaas is met de aanscherping van de corona regels voor de komende 2 weken er toch niet voor gekozen om fysiek bijeen te komen.

De nieuwe kabinetsmaatregelen treffen de Staten niet rechtstreeks. Echter, de aanvullende maatregelen zijn gericht op het minimaliseren van samenkomsten en reisbewegingen. Publiek toegankelijke gebouwen worden gesloten, het devies is zoveel als mogelijk thuis te blijven.

Een volledige lockdown dreigt voor regio’s in onze provincie. Een fysieke bijeenkomst van PS (inclusief heen- en terugreis) lijkt niet passend. De agenda voor de vergadering is onveranderd.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com