16 juni 2024

Den Haag – Aanhouding verdachte van autoinbraken

De politie heeft op donderdag 5 november een 23- jarige man uit Den Haag aangehouden voor zijn betrokkenheid bij meerdere auto-inbraken en vernielingen.

Nadat agenten rond 9.15 uur in de omgeving van de parkeergarage aan de Gedempte Gracht surveilleerden hoorden zij een luid autoalarm afgaan. Toen agenten een kijkje namen in de parkeergarage betrapte zij de 23- jarige man op heterdaad.

Zij zagen dat er een groot aantal geparkeerde auto’ s schade hadden. Uit onderzoek bleken er 29 auto’s vernield te zijn, er werden daarbij verschillende steenresten en bakstenen aangetroffen.

Bij het fouilleren van de 23- jarige verdachte werden er verschillende gestolen goederen aangetroffen. Deze goederen werden direct in beslag genomen. Het rechercheonderzoek is op dit moment nog in volle gang en komen graag in contact met getuigen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com