18 mei 2024

Delft – Explosie aan de Leeuwenstein

Aan de Leeuwenstein in Delft is voor de tweede keer deze week een explosie geweest. De explosie heeft de gevel van het pand zwaar beschadigd. In het bedrijfspand zijn een fysiotherapeut, een kapper en een sportschool gevestigd.

De politie kreeg in de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 november rond 01.30 uur meerdere meldingen over een harde knal bij een pand aan de Leeuwenstein. Op het moment van deze explosie waren er sporters in het pand aanwezig. Er zijn geen gewonden gevallen. Het pand aan de Leeuwenstein raakte door een projectiel zwaar beschadigd, onder andere raakte de gevel ontzet en sneuvelde er meerdere ruiten. Ook was er rookschade.

In de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 november raakte dit zelfde pand ook al zwaar beschadigd door een explosie. Het recherche onderzoek is op dit moment in volle gang en er wordt onderzoek gedaan of er een verband is tussen de beide incidenten. Door de betreffende sportschool zullen er passende beveiligingsmaatregelen worden genomen. De politie zal extra in de wijk surveilleren.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com