25 juni 2024

Den Haag – Waardering op de Dag van de Mantelzorg

Extra waardering voor mantelzorgers in moeilijke tijden. Op de Dag van de Mantelzorg werden door Vraagelkaar bij mantelzorgers in de wijken Segbroek, Escamp, Loosduinen en Scheveningen in Den Haag een maaltijdpakket bezorgd om ze even te ontzorgen.

Leden van Vraagelkaar konden vorige week mantelzorgers nomineren voor een maaltijdpakket. Ze werden verrast om ze een hart onder de riem te steken en te bedanken voor hun goede zorgen. Zorg die in deze tijden soms nog veel pittiger is dan anders, of zelfs even helemaal niet meer mogelijk.

De Albert Heijn Apeldoornselaan reageerde meteen enthousiast toen we ze vroegen deze actie te ondersteunen. De pakketjes werden Corona-proof overhandigd en ook de bedankjes en lieve woorden vanaf minimaal 1,5 meter afstand werden zeer gewaardeerd.

Zorg jij voor jouw ouders, partner, kind, vriendin of buur? Hoe gaat het dan eigenlijk met jou? Via Vraagelkaar kunnen we je ondersteunen. Ben je lid van Vraagelkaar en ben je mantelzorger, dan kun je de mantelzorgscan invullen. Hiermee zie je precies wat je nodig hebt om het vol te houden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com