22 juni 2024

Den Haag – Sinterklaas wil fietsen voor Transvaal

Help Sinterklaas aan fietsen voor kinderen in Transvaal! Om Sinterklaas te helpen zamelt GroenLinks Den Haag van 18 november tot 2 december a.s. geld in voor de aanschaf van kinderfietsen voor Buurtcentrum de Paardenberg in Transvaal.

De Paardenberg organiseert al 25 jaar activiteiten in de wijk en werkt samen met de voedselbank. De inzamelactie richt zich op fietsen voor kinderen van 8 en 9 jaar. Zo leren deze kinderen op jonge leeftijd fietsen en krijgen zij meer beweging.

Doneer dan jouw bijdrage (groot of klein) op rekeningnummer: NL72 TRIO 0197 6325 56, t.b.v. ‘Sintactie’. Wij nemen daarnaast ook geschikte fietsen voor 8- en 9-jarigen aan. Je kunt deze langsbrengen bij De Paardenberg (Paardenbergstraat 1, in de Julianakerk) of ons hierover sms’en of appen op telefoonnummer: 06-14464182.

Op 2 december om 15:00 overhandigt GroenLinks fractievoorzitter Arjen Kapteijns de cheque met donaties bij De Paardenberg.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com