23 april 2024

Naaldwijk – Hospice Beukenrode genomineerd

Beukenrode is genomineerd voor de Anne-marie van der Lindenprijs. De “Anne-marie van der Linden, een impuls voor de zorg” prijs is bedoeld voor projecten en initiatieven in de zorg- en welzijnssector van de regio’s Nieuwe Waterweg Noord en/of Delft, Westland en Oostland.

Deze prijs bedraagt maximaal €25.000,- en wordt jaarlijks uitgereikt aan organisatie die een bijzonder project initieert dan wel een project voor een goed doel willen voortzetten.

Beukenrode ontwikkelt een 2e locatie ’s-Gravenzande. Een bestuurslid van Beukenrode heeft dit project voor de 2e hospice voorgedragen. De criteria van de Anne-marie van der Lindenprijs passen heel goed bij het project om de 2e locatie te ontwikkelen.

Op 24 november nam Patricia de nominatie in ontvangst uit de handen van vrijwilliger Sabrina Janson van de Anne-marie van der Lindenprijs.

Beukenrode is heel blij en vereerd met de nominatie en hoopt op de winst. Franciscus Gasthuis & Vlietland en Stichting de Moutery, beide uit Schiedam zijn de andere genomineerden. Op 17 december wordt de winnaar bekend gemaakt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com