25 juni 2024

Den Haag – Stadhuis bestaat 25 jaar

25 Jaar geleden op 8 september 1995 werd het Stadhuis geopend door Burgemeester Havermans en Koningin Beatrix.

De dag dat het Atrium werd opengesteld voor publiek, om activiteiten te komen bekijken die vanaf het begin worden georganiseerd door Atrium City Hall, de stichting achter de vele activiteiten in de hal van het Stadhuis het Atrium.

Het Atrium is nu tot nader order gesloten voor activiteiten vanwege de Corona Maatregelen, toch blijft 2020 het perfecte moment om terug te kijken met allerlei betrokkenen, van heden en verleden, zoals eerste voorzitter en voormalig wethouder Henk Kool, wethouder Saskia Bruines en (oud) medewerkers en bestuursleden.

Vanaf dinsdag 1 december 2020 is de documentaire online te zien op www.atriumcityhall.nl, de vernieuwde website die ook deze dag wordt gelanceerd.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com