16 juni 2024

Zoetermeer – Leesvoer on tour uitgebreid

Zoetermeerders missen in deze coronatijden hun bibliotheekbezoek. Afhalen van gereserveerde boeken is zeker mogelijk, maar met name voor oudere inwoners is dat niet vanzelfsprekend.

Daarom heeft Bibliotheek Forum Zoetermeer de LeesVOER on Tour-service uitgebreid naar een ruimere leeftijdsgroep.

Elke Zoetermeerder van circa 60 jaar en ouder kan een overheerlijke lunch plus bibliotheekboek in een genre naar keuze thuisbezorgd krijgen. Een vriendelijke vrijwilliger komt het gezellige pakketje hoogstpersoonlijk aan de deur brengen. Dat is een leuk contactmoment, maar het uitpakken is nog fijner: een lekker broodje, verse sap, een verrassingstoetje en natuurlijk vers leesvoer! Men kan het pakketje voor zichzelf bestellen, maar natuurlijk is het ook een heel leuk cadeautje voor een ouder familielid of vriend(in).

Bestellen kan eenvoudig telefonisch. Men kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 11 en 15 uur een pakketje bestellen voor de week erna op nummer 06-144 235 85. Kijk voor de broodjes en de boekengenres op www.bibliotheek-zoetermeer.nl/activiteiten/Leesvoerontour.html. Natuurlijk kan er ook altijd gemaild worden naar forumcafe@bibliotheek-zoetermeer.nl. Het boek zal ook weer door de vrijwilliger opgehaald worden, in overleg met de besteller. De kosten zijn per keer €4,95 en worden afgeschreven van het tegoed op de biebkaart, of men kan naderhand het tegoed opwaarderen in de bibliotheek. Het bedrag is zo laag mogelijk gehouden, zodat alle geïnteresseerde senioren er gebruik van kunnen maken.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com