25 april 2024

Den Haag – Cars Jeans Stadion eerste vaccinatielocatie Haaglanden

Het terrein van het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag is gekozen als eerste vaccinatielocatie in onze Regio . Op korte termijn wordt in opdracht van de GGD en Veiligheidsregio Haaglanden gestart met de bouw. Men gaat tenten opzetten,  die worden ingericht met ‘priklijnen’ waar zal worden gevaccineerd. 

Op 18 januari start de vaccinatie. Zorgmedewerkers van verpleeghuizen, kleinschalige woonvormen, gehandicaptenzorg, wijkverpleging en Wmo-ondersteuning ontvangen als eerste een uitnodiging voor de COVID-19 vaccinatie. Dit gebeurt vanaf 4 januari door de instelling waar zij werkzaam zijn. De eerste vaccinatie wordt op 8 januari gegeven.

Op 11 januari volgen vaccinaties op de eerste drie locaties in Nederland. Regio Haaglanden behoort niet tot die drie locaties, maar zal op 18 januari beginnen met vaccineren.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com