25 april 2024

Den Haag – 17-jarige jongen mishandeld

Een 17 jarige jongen is dinsdagavond mishandeld op de Laan van Eik en Duinen in Den Haag. Het slachtoffer vertelde de politie dat zeven onbekende mannen hem aanvielen en beroofden. De politie doet onderzoek.

De 17-jarige liep vanaf de kruising aan de Laan van Eik en Duinen met de Mient richting de Oude Haagweg naar de ingang van de begraafplaats. Daar stond bij een personenauto een blanke man van 35 à 40 jaar, die kort iets tegen de jongen zei en hem vervolgens ergens mee probeerde te slaan.

De jongeman rende van schrik terug richting de Mient. Zijn weg werd echter versperd door een groepje mannen. Daarom draaide de jongen zich om en rende hij over de autoweg richting de Oude Haagweg. De mannen riepen een aantal keren ‘politie, staan blijven!’ tegen hem.

Omdat de jongen op een gegeven moment echt dacht dat hij met agenten te maken had, besloot hij te stoppen. De groep bestond op dat moment uit zeven mannen en die sleurden hem vanaf de autoweg mee naar de stoep op de Laan van Eik en Duinen. Daar werd het slachtoffer door de groep geslagen, onder andere tegen zijn hoofd, en beroofd. Na de beroving splitste de groep verdachten zich, een deel liep weg richting de Oude Haagweg en een deel richting de Mient. Het slachtoffer deed aangifte en de politie doet onderzoek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com