16 juli 2024

Zoetermeer – LIT NYE 2021: online oud en nieuw event

Oud en Nieuw wordt dit jaar helaas anders dan normaal. Vanwege corona is er minder mogelijk. Dat betekent zeker niet dat jongeren zich hoeven te vervelen. Speciaal voor jongeren vindt er tijdens Oud en Nieuw een livestreamevent plaats: LIT NYE 2021.

Vanaf 31 december 22.00 uur tot 1 januari 04.00 uur kunnen jongeren genieten van een livestream die je normaal alleen op de grote festivals kunt aanschouwen. Met o.a. Bizzey, La Fuente, Afro Bros & MC Chaos, Diaz & Bruno, Dazers & MC Nick Averton, Fake Tits en Brooklyn.

Niet alleen de line-up zorgt voor een gezellige avond, maar kijkers kunnen ook tijdens de livestream berichtjes delen die in beeld komen. Zo kan je je vrienden of familie een gelukkig nieuwjaar wensen of laten weten hoe goed je de muziek vindt! Het leukste berichtje maakt ook nog eens kans op een cadeaubon van € 50,- van Pavarotti en 5 kaartjes voor het LIT-event van volgend jaar. Dit event vindt dan live plaats in de Silverdome in Zoetermeer.

LIT NYE 2021 is speciaal voor jongeren uit de gemeenten Zoetermeer, Lansingerland, Pijnacker/Nootdorp en Delft, zodat zij toch wat leuks kunnen kijken met Oud en Nieuw. Het event wordt normaal live georganiseerd door evenementen- en marketingbureau Firstnoise, maar wordt dit jaar voor het eerst als livestream door hen georganiseerd.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com