13 april 2024

Den Haag – Winternachten festival online

Het Winternachten internationaal literatuurfestival Den Haag presenteert een online editie van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari 2021.

Elke festivalavond start om 20:30 uur een live stream van 75 minuten. Schrijvers en dichters uit binnen- en buitenland spreken per avond vanuit het festivalthema ‘Het is aan ons’ over een ander actueel onderwerp.

Aan de orde komen het ‘wij’-gevoel; klimaatrechtvaardigheid; feminisme en de Istanbul-Conventie; een niet uitsluitend mens-gericht perspectief op de Aarde; activisme en geluk.

Aan deze zesentwintigste editie van het Winternachten festival nemen uit Nederland onder meer Arnon Grunberg, Eva Meijer, Simon(e) van Saarloos, Vamba Sherif, Radna Fabias, Raoul de Jong, Jaap Tielbeke, Munganyende Hélène Christelle. Benjamin Fro, Chihiro Geuzebroek en Nazmiye Oral deel.

Stichting Writers Unlimited brengt schrijvers, dichters, denkers en wetenschappers uit de hele wereld met elkaar in gesprek over actuele thema’s aan de hand van literatuur, kunst, wetenschap en samenleving. Jaarlijks in januari in het Winternachten internationaal literatuurfestival Den Haag en door het jaar in programma’s online of op locatie in Den Haag.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com