4 maart 2024

Haaglanden – Dierenambulance heeft hulp nodig

Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o. heeft uw hulp nodig om veilig, efficiënt en diervriendelijk te kunnen blijven werken vanaf de ambulances.

De afgelopen twee jaar heeft de stichting minder nalatenschappen en grote giften ontvangen. Ook de onzekerheden door Covid-19 zorgen voor minder inkomsten. Daarom start de dierenambulance nu een campagne om een groot deel van de ambulance-uitrusting te kunnen vernieuwen.

De spullen en hulpmiddelen krijgen het dagelijks flink te verduren om de missie van de dierenambulance waar te maken. Die missie luidt: hulp en bijstand verlenen aan dieren die zich in een hulpbehoevende situatie bevinden en het vervoeren van deze dieren.

Om alle dieren op een veilige manier, voor zowel dier als mens, te kunnen helpen is het van belang dat apparatuur goed werkt en dat de nodige hulpmiddelen beschikbaar zijn.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com