22 juli 2024

Leidschendam-Voorburg – Genomineerden gezocht voor Vliet Awards

De gemeente Leidschendam-Voorburg wil inwoners laten nomineren voor de Vliet Awards.

Er is een prijs voor sport, vrijwilligers en cultuur. De drie betrokken wethouders, Van Eekelen van cultuur, Kist van welzijn en Stemerdink van sport spreken hun waardering uit: “Het was een bijzonder jaar dat veel van ons gevraagd heeft. Het is mooi om te zien hoe creatief sportverenigingen, sporters en vrijwilligers zijn om zich er doorheen te slaan, hoe ze kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen en hoe iedereen samenwerkt en klaar staat voor elkaar. Eigenlijk verdient iedereen een prijs!”

Voor de sport- en vrijwilligersprijzen kunnen tot en met 31 januari kandidaten worden voorgedragen. Mensen die in 2020 het verschil maakten in de sport of juist voor een ander, als vrijwilliger komen in aanmerking voor de prijs.

Voor deze twee thema’s kiest een deskundige jury uit alle aanmeldingen de genomineerden. Van 22 februari tot en met 7 maart kan het publiek gaan stemmen.

Kandidaten voordragen voor verschillende categorieën kan via www.vlietawards.nl. Hier staan ook de spelregels en de deelnamevoorwaarden per categorie.

Op vrijdag 12 maart is de feestelijke uitreiking van de Vliet Awards voor sport en vrijwilligers. Hoe de uitreiking er uit ziet, hangt af van de dan geldende coronaregels.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com