22 juli 2024

Haaglanden – Advies voor Wajongers over wetswijziging

Iedereen met een vraag over de verandering in de Wajong kan nu terecht bij het Informatiepunt Wajong van Ieder(in).

Medewerkers van het Informatiepunt Wajong beantwoorden al sinds oktober 2020 vragen over de veranderingen in de Wajong en geven advies op maat.

Staatssecretaris Bas van ’t Wout (ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) is verheugd over de officiële start van het informatiepunt: “Met de vereenvoudiging van de Wajong verandert er veel voor Wajongers op het gebied van inkomen, uitkering en studie.
Extra belangrijk dus dat zij de nieuwe regels voor hun persoonlijke situatie goed begrijpen. Samen met het UWV informeren wij de Wajongers. Het nieuwe informatiepunt Wajong van Ieder(in) is een waardevolle aanvulling waar ik enorm blij mee ben.”

Ieder(in) is een onafhankelijke belangenbehartiger en kan mensen helpen zonder een ander belang, dan het belang van de Wajonger zelf. Daarom voert Ieder(in) het Informatiepunt Wajong uit. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ondersteunt het informatiepunt met informatie en subsidie.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com