16 juli 2024

Den Haag – Drugs gevonden bij inval op Hoefkade

De politie heeft maandag 12 januari een inval gedaan in een horecagelegenheid aan de Hoefkade.

In het pand werd een hoeveelheid drugs aangetroffen. Er zijn twee verdachten aangehouden.

De politie deed een ruime periode onderzoek naar de mogelijke drugshandel om deze criminele activiteiten vast te stellen. Op basis daarvan werd besloten om maandagavond een inval te doen in het pand aan de Hoefkade.

In het pand werd gezocht naar goederen die verband houden met het dealen. Er werd een hoeveelheid drugs aangetroffen. In een ander pand dat werd doorzocht werd bovendien 33.000 euro cash geld aangetroffen. Een 60-jarige Hagenaar en een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn aangehouden.

De eigenaar van de horecagelegenheid heeft vrijwillig besloten het pand voor veertien dagen te sluiten. In die tijd zal worden bekeken of er bestuurlijke maatregelen tegen de ondernemer genomen zullen worden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com