8 december 2023

Zuid-Holland – Bram Ladage deelt knusse mutsen uit

Patatkramen van Bram Ladage delen warme wintermutsen uit aan consumenten die een combideal bestellen.

Om fans niet in de kou te laten staan, ontwierp Bram Ladage knusse mutsen met de humoristische leuzen ‘Tebbie nou op?’ en ‘Takke kou’. “Wij laten ons niet zomaar dichtgooien.”, riep directeur Rocco Ladage, stellig aan het begin van de corona crisis.

De patatketen nam alle corona maatregelen in acht om fans op een veilige manier te voorzien van snacks. Om hen nog meer tegemoet te komen in de corona crisis, krijgen ze een muts bij aankoop van een patatje en een cola.

Juist omdat we wat humor kunnen gebruiken in deze tijd, kreeg de muts een Rotterdamse twist. De actie duurt nog drie weken.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com