13 juni 2024

Leidschendam-Voorburg – Steun voor slachtoffers toeslagenschandaal

Leidschendam-Voorburg ondersteunt ouders die getroffen zijn door de problemen met de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. De gemeente kan hen bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij het aanpakken van financiële problemen, het vinden van werk of gezinshulp.

Wethouder Nadine Stemerdink: “De toeslagenschandaal heeft ook in onze gemeente veel ouders gedupeerd. Als gemeente ondersteunen wij hen om het leven weer op te pakken. Daarbij bekijken we per huishouden wat er nodig is en doen we wat we kunnen.”

Vooralsnog is duidelijk dat er 68 ouders in Leidschendam-Voorburg gedupeerd zijn door het toeslagenschandaal. Dit aantal kan nog toenemen.

De gemeente neemt contact op met de gedupeerden namens de Belastingdienst. Vervolgens bespreekt de gemeente met hen welke ondersteuning eventueel nodig is

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com