18 mei 2024

Delft – Nieuwe vaccinatielocatie GGD Haaglanden aan Mozartlaan

GGD Haaglanden bereidt de opening voor van een nieuwe vaccinatielocatie in Delft. Naar verwachting opent de nieuwe locatie op maandag 8 maart. Dit keer op de voormalige locatie van voetbalvereniging Delfia aan de Mozartlaan 664 in Delft.

Hiermee wordt de vierde vaccinatielocatie in de regio Haaglanden een feit; eerder opende GGD Haaglanden een locatie bij het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag, in het HagaZiekenhuis aan de Sportlaan in Den Haag en in Zalencentrum De Brug in ’s-Gravenzande.

Vanaf de opening begint GGD Haaglanden op de nieuwe locatie in Delft met het vaccineren van ongeveer 400 personen per dag. Dit zijn in eerste instantie medewerkers in de langdurige zorg en mobiele, thuiswonende ouderen. In de loop van de tijd worden er meer doelgroepen gevaccineerd. Naarmate er meer vaccins beschikbaar zijn, worden er ook meer personen per dag gevaccineerd. De locatie aan de Mozartlaan is op termijn geschikt voor circa 800 vaccinaties per dag.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com