4 maart 2024

Den Haag – Subsidie voor jongerenactiviteiten ivm Corona

Er komt in Den Haag subsidie beschikbaar om jongeren door coronacrisis te loodsen.

De impact van de coronamaatregelen op het sociale leven en de mentale gezondheid van jongeren is groot.

Om ervoor te zorgen dat zij de komende maanden toch op een leuke en zinvolle manier hun vrije tijd kunnen besteden, stelt de gemeente Den Haag 700.000 euro subsidie beschikbaar voor nieuwe activiteiten. Partijen in de stad worden uitgenodigd om samen met jongeren met plannen te komen voor activiteiten.

De plannen kunnen tot 1 augustus worden ingediend. De activiteiten moeten voor 1 oktober worden uitgevoerd, binnen de geldende coronamaatregelen. Subsidie voor een plan bedraagt minimaal 5000 en maximaal 50.000 euro.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com