20 mei 2024

Leidschendam-Voorburg – Winnaars Vliet Awards 2020

Een kampioensbeker, een mooie bos bloemen en blije gezichten voor de camera. De uitreiking van de Vliet Awards was ook digitaal een feest. De Vliet Awards zetten lokale helden in het zonnetje, om hun inspanningen voor anderen of hun sportprestaties. Inwoners uit Leidschendam-Voorburg konden stemmen op hun favoriet en hebben dat massaal gedaan.

De Voorburgse Luca Cantineau is de ‘Sporter van het jaar’. Judoka Chevelle Fransen is ‘Sporttalent van het jaar’. HSV Catch Softbal Junioren 1 is uitgeroepen tot ‘Sportteam van het jaar’. De aanmoedigingsprijs voor de ‘onbeperkte topper sport’ gaat naar Angelo Smit.

Hospice het Vliethuys is uitgeroepen tot ‘vrijwilligersorganisatie van het jaar’. Buddy Ruud van der Meulen is ‘vrijwilliger van het jaar’. Femke Bulthuis is ‘jonge vrijwilliger van het jaar’.

De publieksprijs ‘onbeperkte topper vrijwilliger’ gaat naar Caitlen Mellor, Keeper/trainer LGhockey. Zij is ook actief als vrijwilliger bij de scouting.

De Vliet Awards zijn een blijk van waardering voor mensen die zich binnen Leidschendam-Voorburg extra inzetten en opvallen door hun hulp aan anderen of sportprestatie

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com