22 juli 2024

Delft – Internationale voortgezetonderwijs

Delft heeft sinds een aantal jaren een internationale basisschool:The International School Delft.

De stichting Lucas Onderwijs is nu ook gestart met internationaal voortgezet onderwijs voor leerlingen van 11‐19 jaar. Deze school is met 15 leerlingen in een tijdelijke huisvesting aan de Colijnlaan gestart. Volgend jaar wordt permanente huisvesting voor maximaal 440 leerlingen gerealiseerd op de locatie ‘Gele Scheikunde’.

Dat ligt aan de Prins Bernhardlaan. Delft heeft een gevarieerde en internationale gemeenschap. Meer dan de helft van de internationale werknemers laat de keus om zich in Nederland te vestigen sterk afhangen van de beschikbaarheid van internationaal onderwijs. Daarom is een internationale school voor Delft van belang.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com