21 mei 2024

Leidschendam – Nieuw winkelcentrum geopend

De Westfield Mall of the Nederlands is officieel geopend.

Dit overdekte winkelcentrum staat in Leidschendam. Voorheen werd het Leidschenhage genoemd. Met 117 duizend vierkante meter is het een van de grootste winkelcentra van Nederland.

Het onderscheid zich door de bijzondere architectuur. Volgens de eigenaren biedt het winkelcentrum voldoende ruimte om nu in Corona tijd veilig te kunnen ondernemen. Ook is er ruime aandacht voor de horeca. Die kan zich ontplooien op het moment dat de regels versoepeld worden.

Dan moeten er ook evenementen gaan plaatsvinden.Er zijn ook een bioscoop en een Gamecentrum gevestigd.

Leidschendam, 18 maart 2021 ? Vandaag openen officieel de deuren van Westfield Mall of the Nederlands. Een uniek, volledig overdekt shopping- en experience mall van 117.000m² met een viersterren serviceniveau. Westfield geeft ondernemers zo de ruimte om onder de huidige omstandigheden …
Leidschendam, 18 maart 2021 ? Vandaag openen officieel de deuren van Westfield Mall of the Nederlands. Een uniek, volledig overdekt shopping- en experience mall van 117.000m² met een viersterren serviceniveau. Westfield geeft ondernemers zo de ruimte om onder de huidige omstandigheden …
Leidschendam, 18 maart 2021 ? Vandaag openen officieel de deuren van Westfield Mall of the Nederlands. Een uniek, volledig overdekt shopping- en experience mall van 117.000m² met een viersterren serviceniveau. Westfield geeft ondernemers zo de ruimte om onder de huidige omstandigheden …
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com