16 juni 2024

Haaglanden – Frank Hoevenaars directeur bij Hoogheemraadschap Rijnland

Per 1 juni 2021 wordt Frank Hoevenaars (54) de nieuwe directeur Bedrijfsvoering bij het hoogheemraadschap van Rijnland. Werken voor organisaties die er ‘echt toe doen in de samenleving’ vormt de rode draad in zijn cv. Hoewel hij niet eerder in de waterwereld werkzaam was, voelt de overstap naar Rijnland dan ook als een heel natuurlijke.

Franks interesse in het primaire proces en nieuwsgierigheid naar wat zich op de werkvloer afspeelt, maakt hem de ideale directeur bedrijfsvoering.

De bijna 30 jaar ervaring op het gebied van directievoering, financieel management en (infrastructurele) projecten deed Frank op bij PWC, KPN, AVR-van Gansewinkel en het Havenbedrijf Rotterdam. In zijn huidige functie bij de RET is hij als Chief Financial Officer verantwoordelijk voor de portefeuilles financiën, ICT en strategische programma’s en projecten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com