21 mei 2024

Leidschendam – Kindcentrum Leidschendam MMiXX genoemd

Het kindcentrum in Leidschendam krijgt de naam MMiXX. (uitspreken Mix). Dat staat voor de Romeinse cijfers 2020 met een ‘i’ voor het woord integraal. Het nieuwe kindcentrum is een samenwerking tussen basisschool de Wegwijzer en Partou Kinderopvang.

Kinderen kunnen er vanaf volgend jaar terecht vanaf baby tot het einde van het basisonderwijs. Een van de bijzondere dingen van de school is de aandacht voor kinderen die een achterstand op dreigen te lopen. Een andere kenmerk zijn flexibele schooltijden.

Een flexibele vakantie behoort tot de mogelijkheden. Het idee is om de herfst- en voorjaarsvakantie flexibel aan te bieden. De school gaat het volgende schooljaar beginnen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com