20 mei 2024

Den Haag – HYPE lab geopend in Haagse Laakkwartier

HYPE lab Laak is een project waarbij hbo-studenten van TMO Fashion Business School zoveel mogelijk retailers in het Laakkwartier helpen met digitalisering en meer online zichtbaarheid van hun winkels en het Laakse winkelgebied.

Ook studenten van ROC Mondriaan Den Haag helpen daarbij. Met steun van de gemeente Den Haag, de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en het Haags Retailpunt is ook de ‘Shoppin Laak’ app ontwikkeld.

Dit is een app, gekoppeld aan een online platform, waarin alle deelnemende winkels een eigen winkelpagina krijgen. Hiermee kunnen consumenten met hun favoriete winkels communiceren, punten sparen maar ook online shoppen door middel van Click & Collect.

25 winkels uit Laak doen mee aan HYPE lab. De Shoppin Laakapp is gratis te downloaden in de App Store en in de Google Play Store.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com