16 juli 2024

Westland – Nieuwe rotonde Monster in gebruik genomen

De nieuwe rotonde in Monster die ligt tussen de Zwartendijk en de Emmastraat is open.

De rotonde is nog niet helemaal klaar. Desondanks is besloten de rotonde in gebruik te nemen. Het is een zogenoemde TurboRotonde, waarbij door verschillende naast elkaar liggende banen de doorstroming optimaal moet worden.

De laatste lagen asfalt konden afgelopen weekend niet worden aangebracht door het slechte weer. Daarvoor wordt de rotonde in de komende tijd nog een weekend afgesloten. Dan wordt het asfalt gelegd en de belijning aangebracht.

Met de opening van de rotonde komt er een einde aan de omleidingsroute via de Papelaan in Monster waar de afgelopen maanden grote bussen via de smalle wegen een weg van en naar Naaldwijk zochten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com