10 augustus 2022

Regionieuws TV -Studenten ROC Mondriaan marcheren mee in mars voor militairen, veteranen en familie

Studenten en docenten van de opleiding Veiligheid en Vakmanschap, van de School voor Orde en Veiligheid lopen op 17 juni mee met de landelijke actie “VeVa marcheert”. Het is een mars van zeven kilometer mèt bepakking. Hij start bij de KSD Marine aan de Oude Waalsdorperweg. De mars gaat dan langs het Indisch monument, het Vredespaleis en daarna vanaf de Hofvijver naar het Ministerie van Defensie. De route eindigt in defilé op het Plein, voor het monument. De opbrengst van de sponsoring wordt daar overhandigd aan de stichting. Het geld gaat naar “Hulp voor Helden”. Deze stichting zet zich met diverse projecten in voor het welzijn van militairen, veteranen en het thuisfront. Door heel Nederland doen er 16 scholen mee met in totaal 2000 deelnemers.