22 juni 2024

Leidschendam-Voorburg – College werkt mee aan NL doet

De burgemeester en wethouders van de gemeente Leidschendam-Voorburg staken zaterdag 29 mei de handen uit de mouwen tijdens de landelijke vrijwilligersactie NL Doet.

Bij Scouting Hubertus-Brandaan hielpen zij om de omgeving van het clubgebouw en de Vliethaven schoon te maken en twee bootjes te schilderen. Bij Stichting Vrienden van Signtaal werden picknicktafels in elkaar gezet en bloempotten gevuld, zodat cliënten deze zomer van het balkon kunnen genieten.Burgemeester Klaas Tigelaar, namens het hele college: “We zijn er trots op om te zien hoeveel inwoners zich vandaag hebben ingezet voor een ander. Tuinen van verpleeghuizen zijn opgeknapt, muren van wijkcentra zijn geschilderd, schoolpleinen zijn opnieuw ingericht, speeltuinen zijn hersteld. Dit laat zien hoe belangrijk actieve inwoners voor de samenleving zijn. Juist nu.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com