16 juli 2024

Westland – Aanpak eenzaamheid Westland

De website ‘signaalpunt Westland’ is gelanceerd. Hier kun je een signaal afgeven als je je zorgen maakt om anderen die zich mogelijk eenzaam voelen. Ook als je je zelf eenzaam voelt, kun je dit hier aangeven.

De website is een initiatief van gemeente Westland en Vitis Welzijn. Het doel van het Signaalpunt is om nog meer inwoners die zich eenzaam voelen in beeld te krijgen en te ondersteunen. Een professional van Vitis Welzijn kan dan contact leggen. Indien nodig, gewenst én met toestemming van de betrokkene kunnen vervolgstappen gezet worden.

Eenzaamheid is een groot probleem in onze maatschappij, ook binnen de grenzen van de gemeente Westland. Om daar wat aan te doen bestaat het project “Een tegen Eenzaamheid”. Met deze aanpak wil de gemeente eenzaamheid zoveel mogelijk voorkomen en tegengaan, samen met maatschappelijke partners en inwoners.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com