25 juni 2024

Den Haag – Vakantiepas Den Haag bestaat 25 jaar

De Vakantiepas bestaat 25 jaar en organiseerde samen met Natuur en Milieu Educatie van de gemeente Den Haag een feestelijke bijeenkomst met wethouder Kavita Parbudhayal en groep 6 van basisschool De Ark.

Ruim 55.000 Haagse kinderen van 4 t/m 12 jaar ontvangen deze weken de VakantiePas op school.

Onder het genot van beboterde broodjes en glazen met bubbels werd er vol trots teruggeblikt op 25 jaar VakantiePas en enthousiast gesproken over de activiteiten van 2021.

In de VakantiePas staan meer dan 80 activiteiten, gratis of met korting. Het Zuiderpark heeft een apart katern met speciale ‘Zuiderpark Vakantiepark’ -activiteiten en acties. Dit naast het aanbod van onder meer sportverenigingen, musea, workshops, restaurants en zwembaden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com