13 april 2024

Midden-Delfland – Vrijwillige boswachters gezocht

De boswachters van Natuurmonumenten in de regio Midden-Delfland zijn op zoek naar vrijwillige boswachters die willen helpen bij drukbezochte plekken op het platteland.

Boswachter Natascha Hokke: “Er komt steeds meer natuur bij rondom de stad. Naast veel vogels trekt dat ook veel bezoekers aan en dat is fantastisch. We willen graag iedereen ontvangen en ons publiek welkom heten. Daarom zijn we op zoek naar veel vrijwilligers!”

Wie al eens op het Rotterdams platteland is geweest, weet hoe bijzonder dit natuurgebied is. Ook voor Natuurmonumenten is dit uniek. We beheren hier natuurgebieden met boeren, gemeenten, vrijwilligers. De skyline, opstijgende vliegtuigen en snelweg zijn nooit ver weg. Des te belangrijker vinden de boswachters van Natuurmonumenten het om dit groene gebied te beschermen.

De boswachters van Natuurmonumenten merken dat de gebieden beter te vinden zijn door bezoekers. Boswachter Natascha Hokke verwacht ook de rest van dit jaar veel publiek. “Daarom ontwikkelen we nu een mobiel informatiepunt met wetenswaardigheden over de natuur en historische verhalen van waaruit onze vrijwilligers te werk gaan.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com