4 maart 2024

Den Haag – Gewonden en dode bij Parnassia-instelling Leggelostraat

In zorginstelling Parnassia aan de Leggelostraat zijn maandag 12 juli twee personen zwaargewond geraakt bij een ernstig geweldsincident. Kort daarop is in een voertuig op de Haveltestraat, in de directe omgeving van de Leggelostraat, een overleden persoon aangetroffen. Dit blijkt om de verdachte te gaan.

Bij de hulpdiensten kwam een melding binnen dat er op de Leggelostraat meerdere personen gewond waren geraakt bij een geweldsincident en dat de verdachte gevlucht was. In het pand bleken een 36-jarige Rijswijkse en een 53-jarige man uit Rijswijk ernstig gewond te zijn.

Terwijl de hulpverlening aan de slachtoffers in volle gang was, werd in een auto op de Haveltestraat een zwaargewonde man aangetroffen. Reanimatie mocht niet meer baten, de 67-jarige man, ook Rijswijk, overleed ter plaatse. Beide slachtoffers van de Leggelostraat werden overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoewel het onderzoek naar de toedracht en de achtergronden nog in volle gang is, is duidelijk dat de man uit de auto op de Haveltestraat als verdachte van het incident op de Leggelostraat moet worden aangemerkt en dat hij zelf een einde aan zijn leven heeft gemaakt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com